Vad tycker våra kunder om våra produkter?

Viktor Lundmark. Jag använder borrarna i mitt garage i min hobby. Jag är imponerad över kvalitén på borrarna!

Åke Lundberg. Jag har använt borrarna i 6 år och borrar i allt järn, härdat, betong, glas och sten. Jag köpte tidigare en borr för varje material, nu sparar jag otroligt mycket pengar och borrarna höll i 6 års konstant borrande eftersom jag slipade dem själv.

Lennart Hellgren. Jag jobbar som fastighetsskötare där jag borrar i betong, trä, stål, betong och sten. I mitt yrka måste jag lösa problem på en gång och nu slipper jag bära 7 olika borrset.

Sven Olsson. jag är bilbyggare och borrar i allt inom bil, karossarbete, gjutjärn och härdat.dessa borrar har underlättat mitt arbete. Alla mina vänner vet hur mycket jag tycker om dessa borrar.

Lennart Hellgren. Jag jobbar som fastighetsskötare där jag borrar i betong, trä, stål, betong och sten. I mitt yrka måste jag lösa problem på en gång och nu slipper jag bära 7 olika borrset.

Torsten Frediksson. Jag har behov av att borra i allt inom kakel, keramik, och glas. Detta är de bästa borrarna jag haft och jag har hunnit prova en hel del olika fabrikat.

Kennet Lundberg. Jag har jobbat med murning och kamininstallationer i över 25 år. I mitt yrke måste vi ha hög kvalité på vår utrustning för att kunna göra snabba och effektiva jobb ute hos kund. Jag har aldrig under min karriär stött på bättre borrar. Detta ska alla ha!

Stefan Nilsson. Jag jobbar som reparatör och borrar ur 12/9 bult och gängtapp med dessa borrar!

Emanuel Lövgrens, använder dessa inom bygg, kakel, härdat stål. Jag jobbar på byggfirma och vill ha så lite verktyg att bära som möjligt. Därför är det för mig smidigt att bara behöva bära ett borrset.

Andrew Routledge. Jag har stort behov av bra borrar när jag borrar i Klinker, betong, sten och glas. Detta är de bästa borrarna jag använt och därför köper jag fler nu!

Gerhard Sjökvist. Jag använder borrarna dagligen i cement och Hardox. Jag är återkommande kund eftersom jag är riktigt nöjd med kvalitén på borrarna.

David Strand Umeå Bildemontering. I mitt jobb får vi en hel del borrjobb, jag borrar i allt Härdat stål, bultar, fjäderstål och allt inom bil. Mina kollegor trodde mig inte men när jag visade att en borr klarade alla våra jobb blev de häpna, vi har nu införskaffat borrar från borrar.se till alla anställda!

Ander Kronkvist. Dessa borrar är bättre än vad de påstår! Vi borrar i härdat stål, bultar och Hardox. Vi kunde inte var mer nöjd än vad vi var! Nästan som vi uppfattas som köpta kunder! 🙂

Dan Persson. Jobbar med Pinn bultar, gjutjärn, bilplåt, blöt järn och lättmetall. Jag har använt dessa borrar i mer än 5 år. Här är jag igen för att jag är nöjd! fundera inte, köp borrarna och fundera efter att du prövat dem!!

Andrew Routledge. Jag har stort behov av bra borrar när jag borrar i Klinker, betong, sten och glas. Detta är de bästa borrarna jag använt och därför köper jag fler nu!

Johan Alenius. Jag kör hårt i gjutjärn, stål, betong. Det mest imponerande enligt mig är hur dessa borrar skär genom alla material som smör! Rekommenderas å det vassaste!

Erik Kjellgren. Jobbar inom entreprenad. Håller på med alla typer av maskiner som har stål, rostfritt m.m. Dessa borrar är bättre än vad Lars utlovar! jag köper dem så ofta jag kan då mina kollegor snor dem av mig! 🙂

Anders Jonsson. Jobbar på rörfirma och där har vi väldigt olika behov av borr. Har använt dessa i 5 år och jag får alltid kommentarer av kunderna hur snabbt jag borrar i bla klinker.

bert Lundin. Jag är lantbrukare och har alltid uppskattat dessa borrar. Ett borrset så har jag en borr för alla utmaningar jag stöter på!  Jag borrar mycket i spräckta kullager!

Daniel Gustavsson. jag jobbar mycket inom bilracing och där hanterar vi en hel del modifikationer på plats och då är det bråttom. Kunde inte vara mer nöjd med dessa borrar!

Köp dina borrar direkt på webben

Via vår webbshop kan du köpa både borrar och tillbehör. Du väljer själv. För säkra och smidiga betalningar samarbetar vi med Klarna

Hitta borrarna för dina behov